Hjemmelagde tørkede chilipepper

Hjemmelagde tørkede chilipepper

Lær hvordan du enkelt kan tørke dine egne chili hjemme med denne enkle DIY-guiden. Perfekt for krydrede retter og smakstilsetning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 10
forrett

Ingredienser

  • Diverse ferske røde chilipepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150ºF. Legg chilikrydder i ett lag på et stort, rissikkert stekebrett og rist dem til de er grundig tørre (de skal fortsatt være litt bøyelige når de er varme), 12–16 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 150ºF. Legg chilikrydder i ett lag på et stort, rissikkert stekebrett og rist dem til de er grundig tørre (de skal fortsatt være litt bøyelige når de er varme), 12–16 timer.
  3. 3For å lage tilpassede chiliflak, la de avkjøles, og knus de tørkede chilikrydderne i en krydderkvern eller morter og støt.
  4. 4For å lage tilpassede chiliflak, la de avkjøles, og knus de tørkede chilikrydderne i en krydderkvern eller morter og støt.
  5. 5Kan forberedes: Tørkede chilikrydder kan oppbevares uendelig. Oppbevar lufttett ved romtemperatur.
  6. 6Tørkede chilikrydder kan oppbevares uendelig. Oppbevar lufttett ved romtemperatur.