
Hjemmelagde tørkede chilipepper
Lær hvordan du enkelt kan tørke dine egne chili hjemme med denne enkle DIY-guiden. Perfekt for krydrede retter og smakstilsetning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 10
forrett
Ingredienser
- Diverse ferske røde chilipepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150ºF. Legg chilikrydder i ett lag på et stort, rissikkert stekebrett og rist dem til de er grundig tørre (de skal fortsatt være litt bøyelige når de er varme), 12–16 timer.
- 2Forvarm ovnen til 150ºF. Legg chilikrydder i ett lag på et stort, rissikkert stekebrett og rist dem til de er grundig tørre (de skal fortsatt være litt bøyelige når de er varme), 12–16 timer.
- 3For å lage tilpassede chiliflak, la de avkjøles, og knus de tørkede chilikrydderne i en krydderkvern eller morter og støt.
- 4For å lage tilpassede chiliflak, la de avkjøles, og knus de tørkede chilikrydderne i en krydderkvern eller morter og støt.
- 5Kan forberedes: Tørkede chilikrydder kan oppbevares uendelig. Oppbevar lufttett ved romtemperatur.
- 6Tørkede chilikrydder kan oppbevares uendelig. Oppbevar lufttett ved romtemperatur.