Ristet rød paprika-puré
lær hvordan du lager en deilig rødt pepper puré med denne enkle oppskriften. perfekt som tilbehør eller dip, ideell for sommer- og høstsesonger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp grovhakkede, avdryppede, ristede røde paprika fra glass
- 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 2 hvitløksfedd, hakket
- 1/4 teskje tørket knust rød pepper
Fremgangsmåte
- 1Mos alle ingrediensene i en foodprocessor til en jevn puré. Krydre med salt og pepper. (Kan lages ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Ta ut og la stå i romtemperatur før servering.)
- 2Mos alle ingrediensene i en foodprocessor til en jevn puré. Krydre med salt og pepper. (Kan lages ett døgn i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Ta ut og la stå i romtemperatur før servering.)




