
Sitrus- og ruccolasalat med bønnestrenger
Lær hvordan du lager en frisk og deilig string bean & arugula salat. Perfekt for sommerdager, enkel å lage og sunn. Oppskrift og tips her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3/4 pund grønne og/eller gule bønner, trimmede
- 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 2 hvitløksfedd, skrelte og presset
- 2 kopper baby- eller vanlig ruccola, trimmed og hakket
- 1 teskje finrevet sitronskall
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp grillen til middels høy varme. I en stor bolle, vend grønnbønner med olivenolje og hvitløk. La bønnene hvile i omtrent 10 minutter, før du legger dem på et stort stykke aluminiumsfolie av tung kvalitet. Brett folien over bønnene og brett endene av folien to ganger nedover. Plasser aluminiumsfoliepakken på grillen, med sømmen opp, og grill i 25 til 30 minutter. La bønnene avkjøle i noen minutter, før du blander dem i en romslig bolle med ruccola, sitrusskall, salt og pepper etter smak, og vender forsiktig til ruccolaet er visnet, ca. 2 til 3 minutter.





