
Kremet pepperrot- og gressløksmør
Lær hvordan du lager en kremet horseradish chive butter som passer perfekt til kjøtt, fisk eller som pålegg. Enkel oppskrift med friske urter og skarp horseradish.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 staver (3/4 kopp) usaltet smør, myknet
- 2 spiseskjeer avrent, ferdiglaget pepperrot
- 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle pisker du smøret, pepperroten, gressløken, og salt og pepper etter smak. La smøret stå, dekket, på et kjølig sted i 1 time for å la smakene utvikle seg. Server smøret med grillet kjøtt.
- 2I en liten bolle pisker du smøret, pepperroten, gressløken, og salt og pepper etter smak. La smøret stå, dekket, på et kjølig sted i 1 time for å la smakene utvikle seg. Server smøret med grillet kjøtt.





