Hello Fresh Mobile Banner
French Dip Sandwiches

French Dip Sandwiches

lær hvordan du lager autentiske franske dip-sandwicher med saftig kjøtt og perfekt skorpe. enkel oppskrift for en smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Én 900 gram flankbiff i to deler
  • 2 kopper lavsaltet storfebuljong
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer tomatpuré
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 4 kvister fersk timian pluss 1/2 teskje finhakket timianblader
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 1 liten rød løk, tynnsnittet (ca. 1 kopp)
  • 2 teskjeer hvetemel
  • 4 myke hoagieboller, lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Pierce steken over hele med en gaffel og legg den i en plastpose med lukking. Visp sammen 1/2 kopp storfefond med 2 spiseskjeer Worcestershire, tomatpuréen og balsamicoeddik i en liten bolle til det er jevnt. Hell over storfefondet og legg i timiankvistene og knust hvitløk. Lukk posen og press kjøttet slik at det er dekket av marinaden. Mariner, kjølig, i 4 til 6 timer.
  2. 2Forvarm grillen. Legg bunnen av en grillpanne eller en bakeplate med høye kanter med tung aluminiumsfolie. Hvis du bruker en bakeplate, plasser et rist over folien. Fjern kjøttet fra marinaden og kast den. Tørk kjøttet godt og krydre med 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Hell de resterende 1 1/2 kopp storfefond i bunnen av pannen og plasser kjøttet oppå grillpannen eller risten. Grill i ca. 6 minutter på hver side for medium-rare, eller til en steketermometer som settes inn i midten viser ca. 125 °F. La kjøttet hvile på risten i 5 minutter, og overfør deretter til et skjærebrett og la det hvile i ytterligere 5 minutter. Reserver saften i bunnen av grillpannen eller bakeplaten.
  3. 3Mens kjøttet hviler, varm opp 1 spiseskje smør i en middels stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, hakket timian og 1/4 teskje salt, og kok under omrøring til løken er veldig myk og lett brunet, ca. 10 minutter. Skje over i en bolle og sett pannen til side. Sett pannen tilbake på middels varme, tilsett resten av smøret og la det smelte. Rør inn melet og kok under omrøring til det er lett brunet og jevnt, 1 til 2 minutter. Hell i de reserverte saftene fra grillpannen og de resterende 2 spiseskjeene Worcestershire, og kok til sausen er jevn