
Middag på et blunk: Torsk i pergament
Lær hvordan du lager en rask og smakfull torsk i pergament, perfekt for en sunn og enkel middag på kort tid. Enkle trinn for en perfekt rett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 ark pergamentpapir eller 2 ganger 2 fot aluminiumsfolie
- 2. 1/2 bunt grønnkål – grovhakket
- 3. 1/2 liten spaghetti squash, kokt
- 4. 1 kopp rester av ricottaost, kokt
- 5. 2 (170 gram) torskefileter
- 6. 2 teskjeer Dijon-sennep
- 7. 2 spiseskjeer smør
- 8. 1 kopp hvitvin (eller vann)
Fremgangsmåte
- 1Legg ut to ark med pergamentpapir eller aluminiumsfolie. Fordel halvparten av grønnkålen på hver. Fluff opp squashen med en gaffel og legg halvparten av hver på toppen av grønnkålen. Fordel risen i to porsjoner og legg den på toppen av squashen. Legg fisken oppå. Smør litt sennep på fisken og legg smør på toppen. Brett pakken løst sammen, og før du gjør en endelig forsegling, tilsett vin eller vann i pakken. Plasser pakken i en koketralle i en ovn på 200 grader Celsius og stek i 10 minutter, eller til papiret blir brunt. Server umiddelbart ved å åpne pakken med saks.