
Grønnsaksdumplings
Lær hvordan du lager deilige vegetable dumplings med friske grønnsaker. En enkel oppskrift som passer for hele familien og kan nytes hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp gulrøtter, revet
- 1/2 kopp vårløk, finhakket
- 1/2 kopp kål, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss ingefær, finhakket
- 1/2 kopp bønnespirer
- 1 eggehvite
- 1 pakke wonton-omslag
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du gulrøtter, vårløk, kål, hvitløk og ingefær. Tilsett bønnespirer. Rør om og tilsett eggehvite for å binde det hele sammen. Skje grønnsaksblandingen midt på en wonton-plate. Fukt kantene av deigen med fingertuppene. Dra sidene opp for å danne en pakke og klem sammen for å forsegle. Gjenta med resten av fyllet. I en stor kjele med kokende, saltet vann legger du dumplings. Kok i 2–3 minutter til dumplingsene flyter opp til overflaten og er gjennomkokte. Sil av og server med soyasaus til dipping.