Kalkunsaus og stuffing-wrap

Kalkunsaus og stuffing-wrap

oppskrift på kalkun gravy og stuffing wrap – en deilig og enkel rett som passer perfekt til høstmåltidet. lær hvordan du lager denne smakfulle wrapen steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12-tommers tortillalefser
  • 2. Tranebærsaus
  • 3. Skivet kalkun
  • 4. stuffing
  • 5. Persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Fordel 3 spiseskjeer tranebærsaus på en tortillalefse. Legg 2 til 3 skiver kalkun på lefsen. Topp med 3 til 4 spiseskjeer stuffing. Rull sammen lefsen. Kutt den i skrått snitt. Anrett på tallerken og pynt med en kvist persille.