Hello Fresh Mobile Banner
Grillet kielbasa med surkål og løk

Grillet kielbasa med surkål og løk

Lær hvordan du lager smakfull grillet kielbasa servert med surkål og løk. Perfekt for en enkel og velsmakende hovedrett til hverdag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund røkt polsk pølse
  • 2 ss smør
  • 3 ss sukker
  • 1 løk, skivet
  • 3 kopper surkål, drenert
  • 3 ss ferskhakket persille
  • Honning- og sennepsdipp, oppskrift følger
  • 1/4 kopp gul sennep
  • 1/4 kopp honning
  • 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 1/2 ts cayennepepper
  • 1 ss ferdigrevet pepperrot
  • En klype salt
  • En klype knust svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Skjær kielbasa i 7,5 cm lange stykker og smør den på langs. Legg den på en varm grill og stek i 4 til 5 minutter på hver side, vend ofte, slik at den blir godt grillet på alle sider. Ta den av grillen. Overfør kielbasa til et stekebrett og sett det inn i ovnen for å steke i ytterligere 5 til 6 minutter.
  3. 3I en stor stekepanne over middels høy varme, tilsett smør og sukker. La sukkeret koke til det får en gyldenbrun farge. Tilsett løk og la det koke til det er karamellisert. Rør inn surkålen og la det koke i 5 til 6 minutter til løk og surkål er myke og har fått farge.
  4. 4Ta kielbasa ut av ovnen og skjær den i 2,5 cm store biter. Tilsett i pannen med surkål og løk. Vend godt sammen og la det koke i 1 minutt. Overfør til et serveringsfat, pynt med persille og server med honning-sennepsdipp.
  5. 5I en liten bolle, bland alle ingrediensene til de er godt kombinert.