Hello Fresh Mobile Banner
Langtidsbakte honningvinerte pærer

Langtidsbakte honningvinerte pærer

oppskrift på slowbaked honey wine pears – en søt og aromatisk dessert med honning, vin og krydder, perfekt for høst- og vinterkvelder

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 Bosc-pærer eller åtte små Anjou-pærer
  • 2. 1 flaske tørr rødvin
  • 3. 1/2 kopp honning
  • 4. Pisket krem med smak av sukker og Cognac, til servering, hvis ønskelig

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 120 grader Celsius. Skrell pærene fra topp til bunn, og la stilken sitte igjen. Legg dem i en ovnsfast form med lokk, akkurat stor nok til å romme dem. Kok opp vinen og honningen, dekk pærene med væsken, og sett formen i ovnen. Stek til pærene er veldig møre, omtrent 4 til 5 timer, og snu dem av og til. Ta forsiktig pærene ut med en hullsleiv og legg dem i en serveringsskål. Kok opp væsken raskt til den reduseres til sirup, ca. 20 minutter. Hell sirupen over pærene, og la dem stå i romtemperatur i flere timer, eller dekk til og sett i kjøleskapet til omtrent en time før servering. Server med pisket krem som du har søtet med litt sukker og smakt til med Cognac.