Molasses- og krydderkake med gresskarpai

Molasses- og krydderkake med gresskarpai

oppskriften på molasses-and-spice pumpkin pie er perfekt for høsten. lær hvordan du lager en krydret og saftig gresskarpai med en enkel fremgangsmåte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp sukker
  • 2. 1 1/2 teskjeer maisstivelse
  • 3. 1 teskje malt kanel
  • 4. 1/2 teskje malt ingefær
  • 5. 1/4 teskje malt allehånde
  • 6. 1/4 teskje salt
  • 7. 1 boks på 425 gram (15 unse) rent gresskarpuré
  • 8. 2 store egg
  • 9. 1/2 kopp kremfløte
  • 10. 1/2 kopp hel melk
  • 11. 1 1/2 spiseskje mild (lys) melasse
  • 12. 1 9-tommers usteikt hjemmelaget eller kjøpt paibunn

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande dem. Tilsett gresskar, egg, fløte, melk og sirup; visp fyllet godt sammen. Forvarm ovnen til 175°C. Hell fyllet i paideigen. Stek paien til den er fast i midten og lett puffet rundt kantene, ca. 1 time og 5 minutter. Avkjøl paien på en rist.
  2. 22. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande dem. Tilsett gresskar, egg, fløte, melk og sirup; visp fyllet godt sammen.
  3. 33. Forvarm ovnen til 175°C. Hell fyllet i paideigen. Stek paien til den er fast i midten og lett puffet rundt kantene, ca. 1 time og 5 minutter. Avkjøl paien på en rist.