
Molasses- og krydderkake med gresskarpai
oppskriften på molasses-and-spice pumpkin pie er perfekt for høsten. lær hvordan du lager en krydret og saftig gresskarpai med en enkel fremgangsmåte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kopp sukker
- 2. 1 1/2 teskjeer maisstivelse
- 3. 1 teskje malt kanel
- 4. 1/2 teskje malt ingefær
- 5. 1/4 teskje malt allehånde
- 6. 1/4 teskje salt
- 7. 1 boks på 425 gram (15 unse) rent gresskarpuré
- 8. 2 store egg
- 9. 1/2 kopp kremfløte
- 10. 1/2 kopp hel melk
- 11. 1 1/2 spiseskje mild (lys) melasse
- 12. 1 9-tommers usteikt hjemmelaget eller kjøpt paibunn
Fremgangsmåte
- 11. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande dem. Tilsett gresskar, egg, fløte, melk og sirup; visp fyllet godt sammen. Forvarm ovnen til 175°C. Hell fyllet i paideigen. Stek paien til den er fast i midten og lett puffet rundt kantene, ca. 1 time og 5 minutter. Avkjøl paien på en rist.
- 22. Bland de første seks ingrediensene i en stor bolle for å blande dem. Tilsett gresskar, egg, fløte, melk og sirup; visp fyllet godt sammen.
- 33. Forvarm ovnen til 175°C. Hell fyllet i paideigen. Stek paien til den er fast i midten og lett puffet rundt kantene, ca. 1 time og 5 minutter. Avkjøl paien på en rist.