Hello Fresh Mobile Banner
Søte og sure øyeepler

Søte og sure øyeepler

oppskrift på søt og sur øyeepler – en spennende og fargerik snack som passer perfekt til fest eller som morsom dessert. lett å lage og dekorativ.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 egg, pisket
  • 3/4 kopp usøtet brødsmuler
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Skivede grønne oliven med pimiento
  • Omtrent 2 spiseskjeer smør
  • 1/2 kopp aprikosgelé
  • 1 kopp chilisaus

Fremgangsmåte

  1. 1Med en gaffel eller rene hender blander du forsiktig kjøttet, egget, brødsmulene, saltet og pepperet. Form små kuler på omtrent en tomme. Trykk en skive grønn oliven inn i hver kule for å lage "øyne". Smelt smøret i en stor stekepanne og brun kjøttbollene på alle sider. Hell av fettet. I en bolle blander du geléen og chilisausen, og heller det over kjøttbollene. La det småkoke uten lokk i 30 minutter på middels til lav varme, og snu kjøttbollene jevnlig.