
Grillet ananas med teriyaki-ingefærkyllingboller som forrett
Oppdag en deilig forrett med grillede ananasbiter og smakfulle teriyaki-gingerøkt kyllingboller. Perfekt for sommerfesten eller som en frisk start på måltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1-12 oz pakke
- 3/4 lb fersk ananas, skivet 3" x 3/4"
- 1/3 ts ekstra virgin olivenolje til koking
- 1/4 kopp hoisinsaus
- 2 ss vann
- 2 ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 1Spray ananasringene med koking spray og grill eller stek dem i panne, og børst lett på begge sider med hoisinsaus. Kutt ringene i bitestørrelser, ca. 2,5 cm brede (akkurat stort nok til at kjøttbollene kan ligge oppå).
- 2Forbered en middels stor stekepanne med non-stick spray og brun al fresco all natural Teriyaki Meat Balls over middels høy varme på begge sider. Tilsett litt vann, dekk til, og varm opp kjøttbollene helt gjennom.
- 3Tre kjøttbollene på spyd og legg dem oppå ananasringene, og børst lett med hoisinsaus for å gi en glasur.
- 4Anrett på et fat, og sett resten av hoisinsausen i en liten dippeskål. Pynt med fersk mynte. Server umiddelbart.