Hello Fresh Mobile Banner
Grillet ananas med teriyaki-ingefærkyllingboller som forrett

Grillet ananas med teriyaki-ingefærkyllingboller som forrett

Oppdag en deilig forrett med grillede ananasbiter og smakfulle teriyaki-gingerøkt kyllingboller. Perfekt for sommerfesten eller som en frisk start på måltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1-12 oz pakke
  • 3/4 lb fersk ananas, skivet 3" x 3/4"
  • 1/3 ts ekstra virgin olivenolje til koking
  • 1/4 kopp hoisinsaus
  • 2 ss vann
  • 2 ferske mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 1Spray ananasringene med koking spray og grill eller stek dem i panne, og børst lett på begge sider med hoisinsaus. Kutt ringene i bitestørrelser, ca. 2,5 cm brede (akkurat stort nok til at kjøttbollene kan ligge oppå).
  2. 2Forbered en middels stor stekepanne med non-stick spray og brun al fresco all natural Teriyaki Meat Balls over middels høy varme på begge sider. Tilsett litt vann, dekk til, og varm opp kjøttbollene helt gjennom.
  3. 3Tre kjøttbollene på spyd og legg dem oppå ananasringene, og børst lett med hoisinsaus for å gi en glasur.
  4. 4Anrett på et fat, og sett resten av hoisinsausen i en liten dippeskål. Pynt med fersk mynte. Server umiddelbart.