Hello Fresh Mobile Banner
Cocoa Krispies- og trade-crusted kjøttkake med aspargessalat

Cocoa Krispies- og trade-crusted kjøttkake med aspargessalat

oppskrift på cocoa krispies og trade crusted kjøttdeig med frisk asparges salat. enkel og smakfull rett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund kjøttdeig av svin
  • 1/2 kopp panko brødsmuler
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 1 egg
  • 1 spiseskje honning-sennep
  • 3/4 teskje hvitløkspulver
  • En klype salt
  • 1/2 kopp KELLOGG'S® COCOA KRISPIES®-korn, finhakket
  • Olivenolje til bakepapir
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • Saften av 1 sitron
  • Sesamfrø
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 5 aspargesstenger, skåret i bitestørrelse biter
  • 1 (15-unse) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
  • 6 cherrytomater, delt i to
  • 1 gul paprika, uten stilk, frø og i terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Bland sammen svinekjøttet, brødsmuler, grønn løk, egg, sennep, hvitløk og salt til det akkurat er godt blandet. Del kjøttblandingen i to like store avlange former og rull dem i KELLOGG'S COCOA KRISPIES. Overfør kjøttfarsen til et smurt stekebrett og stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til den indre temperaturen er 75 grader Celsius.
  3. 3Kok opp en liten kjele med saltet vann og blancher aspargesen. Sil av vannet og la den avkjøle.
  4. 4I en stor blandebolle, visp sammen olivenolje, sitronsaft og sesamfrø. Krydre med salt og pepper etter smak. Vend aspargesbønnene, gul paprika og cherrytomater i dressingen. Smak til med salt og pepper, om nødvendig.
  5. 5Ta kjøttfarsen ut av ovnen og server med aspargesalaten som tilbehør.