
Cocoa Krispies- og trade-crusted kjøttkake med aspargessalat
oppskrift på cocoa krispies og trade crusted kjøttdeig med frisk asparges salat. enkel og smakfull rett for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av svin
- 1/2 kopp panko brødsmuler
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 1 egg
- 1 spiseskje honning-sennep
- 3/4 teskje hvitløkspulver
- En klype salt
- 1/2 kopp KELLOGG'S® COCOA KRISPIES®-korn, finhakket
- Olivenolje til bakepapir
- 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- Saften av 1 sitron
- Sesamfrø
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 5 aspargesstenger, skåret i bitestørrelse biter
- 1 (15-unse) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
- 6 cherrytomater, delt i to
- 1 gul paprika, uten stilk, frø og i terninger
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2Bland sammen svinekjøttet, brødsmuler, grønn løk, egg, sennep, hvitløk og salt til det akkurat er godt blandet. Del kjøttblandingen i to like store avlange former og rull dem i KELLOGG'S COCOA KRISPIES. Overfør kjøttfarsen til et smurt stekebrett og stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til den indre temperaturen er 75 grader Celsius.
- 3Kok opp en liten kjele med saltet vann og blancher aspargesen. Sil av vannet og la den avkjøle.
- 4I en stor blandebolle, visp sammen olivenolje, sitronsaft og sesamfrø. Krydre med salt og pepper etter smak. Vend aspargesbønnene, gul paprika og cherrytomater i dressingen. Smak til med salt og pepper, om nødvendig.
- 5Ta kjøttfarsen ut av ovnen og server med aspargesalaten som tilbehør.