Frossen sommergresskar

Frossen sommergresskar

Lær hvordan du enkelt kan fryse sommer squash for å nyte den hele året. Denne oppskriften er perfekt for en enkel og sunn sommermat. Perfekt for helårssnacks og middager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 gallon vann, delt
  • 2. 1 teskje kosher salt
  • 3. 1 1/2 pund is
  • 4. 3 pund sommer squash, trimmet og skåret i 1/2-tommers skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Hell 1 gallon vann og salt i en 8-kvart stor kjele. Kok opp over høy varme.
  3. 3Sett til side.
  4. 4Hell den resterende 1/2 gallon vann og is i en beholder.
  5. 5Legg til side.
  6. 6Tilsett squashen i det kokende vannet og kok den i 3 minutter.
  7. 7Hell umiddelbart av vannet i en sil og overfør deretter til isbadet.
  8. 8Sjokk-kjøl i 3 minutter, og fyll på med mer is om nødvendig.
  9. 9Hell av vannet fra squashen og overfør den til to stekebrett med 3 lag papirhåndklær.
  10. 10Tørk forsiktig med ekstra papirhåndklær.
  11. 11Fjern papirhåndklærne og plasser brettene i bunnen av fryseren til squashen er frosset, ca. 1 1/2 time.
  12. 123. Når squashen er frosset, overfør den til en 1-gallon plastpose med zip-lås.
  13. 13Legg posen flatt på en benk og bruk et sugerør for å fjerne all gjenværende luft i posen.
  14. 14Merk posen og legg den tilbake i fryseren.
  15. 15Server squashen frossen.