Hello Fresh Mobile Banner
Rosmarin- og hvitløksmarinerte lammekoteletter

Rosmarin- og hvitløksmarinerte lammekoteletter

Lær hvordan du lager deilige lammebiffer med rosmarin og hvitløk. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag. Passer godt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 hvitløksfedd
  • 3 ss. STAR® ekstra jomfru olivenolje
  • 2 1/2 ts. hakket fersk rosmarin
  • 2 1/4 ts. salt
  • 1 ts. nykvernet pepper
  • 12 kjøttfulle lammeryggbiffer (ca. 70 gram hver)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland de fem første ingrediensene i en foodprocessor; kjør til hvitløken er finhakket. Vend inn hvitløksblandingen i kotelettene. Legg kotelettene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett. (Hvitløksblandingen kan lages 8 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
  2. 2Forvarm grillen. Pass på, og grill lammet 10–13 cm fra varmekilden til det er stekt til ønsket stekegrad, ca. 3 minutter på hver side for medium-rare. Legg tre koteletter på hver tallerken og server.
  3. 3Nøkkelingredienser: STAR Extra Virgin Olivenolje, Rosmarin, Lamkoteletter