
To Bønnesalat
lær hvordan du lager en enkel og deilig to bønnesalat. perfekt som forrett eller lett måltid. rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer sherryeddik
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 3/4 pund grønne bønner, trimmede og kuttet i 2,5 cm biter
- 1 sjalottløk, tynne skiver
- 1 (19-ounce) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen eddik og olje i en stor bolle, og smak til med salt og pepper.
- 2Kok grønne bønner i en kjele på 3 til 4 liter med kokende, saltet vann i 2 minutter, tilsett deretter sjalottløk og kok videre til bønnene er sprø-møre, omtrent 2 minutter til. Sil av vannet i en sil og dypp bønnene i en stor bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen. La bønnene renne godt av seg, og vend dem deretter inn i dressingen i bollen sammen med cannellini-bønner, og vend godt.