
Pasta med pancetta og erter
oppskrift på pasta med pancetta og erter, perfekt for en rask og smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 16 unser fettucine
- 8 unser pancetta, i terninger
- 1/2 løk, hakket
- 1 pose (10 unser) frosne erter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1/4 kopp revet Parmesan
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/2 sitron, saftet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med saltet vann over middels varme. Tilsett pasta og kok til den er al dente. Sil av pastaen, og ta vare på 1 kopp av pastavannet.
- 3I mellomtiden, stek pancetta i en stor kjele over middels høy varme til den er gyllen og sprø, ca. 6 minutter. Overfør til en tallerken med papirhåndkle. I samme panne, stek løk til den er myk, ca. 5 minutter. Tilsett erter og hvitløk, og stek i 3 minutter. Rør inn parmesan, pasta og pancetta. Fukt pastaen med noe av det reserverte pastavannet. Vend godt sammen, smak til med salt og pepper om nødvendig, og server med et dryss sitronsaft.