20-minutters Bolognese

20-minutters Bolognese

Lær hvordan du lager en deilig bolognese på bare 20 minutter. Perfekt for travle hverdager. Enkelt, raskt og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser ukokt spaghetti
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 liten gul løk, finhakket
  • 4. 2 kokte burgere (3 unser hver), smuldret
  • 5. Én 28-unse boks med knuste eller puréerte tomater
  • 6. 1 spiseskje smør, valgfritt
  • 7. Salt og pepper, etter smak
  • 8. 6 store, ferske basilikumblader, revet

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok spaghettien etter anvisningene på pakken. Sil av vannet og sett til side.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en dyp stekepanne over middels varme. Tilsett løken, og sautér til den er lett gyllen, ca. 2–3 minutter. Tilsett kjøttet, tomatene og smøret, hvis du bruker det. Kok opp. Krydre med salt og pepper. Rør inn basilikumbladene. Skru ned varmen til lav, og la det småkoke i 20 minutter.
  3. 33. Tilsett den kokte pastaen i stekepannen, og vend godt slik at den blir dekket av sausen. Fordel i dype serveringsskåler og server.