Jennifer McLagans enkle jordbæris med brandy snaps

Jennifer McLagans enkle jordbæris med brandy snaps

oppskrift på enkel jordbæris med brandy snaps, perfekt for sommerdager. lag en deilig dessert som imponerer venner og familie.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper skivede modne jordbær
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • En klype salt
  • 1 kopp krem
  • 1 kopp hele jordbær, finhakket
  • 1/4 kopp smør
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer gyllensirup
  • 2 teskjeer brandy
  • 1/4 kopp mel

Fremgangsmåte

  1. 1Til iskremen: Mos bærskivene, sukker, sitronsaft og salt i en blender. Sil for å fjerne frøene. Varm opp fløten til rett under kokepunktet og hell den over puréen. Rør godt sammen, og sett i kjøleskapet over natten. Frys i iskremmaskin neste dag, og vend inn de finhakkede bærene helt på slutten. Overfør til en beholder og frys til isen er fast.
  2. 2Til brennevinskjeks: Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Smør et bakepapirkledd stekebrett lett.
  3. 3Smelt smør, sukker og sirup i en kjele. Når det begynner å boble, fjern fra varmen og rør inn brennevin og mel.
  4. 4Bruk en teskje til å legge seks små klatter med deig på stekebrettet, godt atskilt. Stek til de er flate og gylne, ca. 5–7 minutter. La dem avkjøle på brettet til de er faste nok til å flyttes, men fortsatt myke (noen sekunder). Form dem over en kjevle eller la dem være flate. Gjenta med resten av deigen.
  5. 5Server en stor skje iskrem med en sprø brennevinskjeks!