Baconinnpakket ananasreke

Baconinnpakket ananasreke

oppskrift på bacon innbakt ananas og reker, en smakfull forrett perfekt for sommerfesten eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 12 jumbo reker, renset
  • 2. 1/4 fersk ananas, skåret i bitestore biter, eller en 14-unse boks ananasbiter i naturlig juice, drenert
  • 3. 6 skiver midtskåret bacon, kuttet i to på tvers

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Spesialutstyr: 12 trepinner.
  3. 33. Varm opp en non-stick panne over middels høy varme. Hold en reke i hånden, plasser en bit ananas i den naturlige buingen på rekken, og pakk deretter bacon rundt rekens og ananasets omkrets, og fest med en trepinne. Pakk og fest alle 12 reker, legg dem deretter i den varme pannen, og kok i 3 minutter på hver side, eller til baconet er sprøtt og rekene er ugjennomsiktige og faste.