
Chianti-pochert pære
oppskrift på chiantipoached pears, en smakfull dessert med poengte pærer kokt i chianti vin. perfekt for en elegant avslutning på middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 4 umodne pærer, skrellet
- 1 middels stor appelsin, skivet
- 2 spiseskjeer krydder til gløgg, Morton & Bassett®
- 1 flaske (750 milliliter) Chianti, Stella di Notte®
- 1 kopp pakket brunt sukker, Domino®/C&H®
- Appelsinjuice eller vann (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Del hver pære i to, og bruk en melonskje for å fjerne kjernen. Legg pærehalvdelene i en slow cooker på 4 til 5 liter. Tilsett appelsinskiver og krydder med mulling. I en bolle, rør sammen Chianti og brunt sukker; hell over pærene. Tilsett appelsinjuice eller vann (valgfritt).
- 2Dekk til slow cookeren og kok på lav varme i 6–8 timer, eller til pærene lett kan stikkes gjennom med en gaffel.
- 3Utdrag fra boken *Sandra Lee Semi-Homemade Cocktail Time*, av Sandra Lee.
- 4Copyright © 2009 SLSH Enterprises, Inc.