
Cajunsandwich med laks, geitost og sitronmajones på ciabatta
Oppdag oppskriften på en smakfull cajun laksesandwich med kremet geitost og frisk sitronmajones, perfekt på ciabatta brød. En enkel og deilig rett for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Krydre laksen med Seafood Cajun Seasoning. I en middels stor stekepanne, stek laksen i smør på middels høy varme, med fettsiden ned, til den er gyllenbrun. Bruk en metallspatel til å vende laksen og kok den til den er gyllenbrun. Overfør laksen til en sizzle plate eller et lite stekebrett og sett det i ovnen i 4 til 6 minutter. Ta ut og la den hvile.
- 33. Del ciabattabrødet på langs og legg det under grillen til det er lett gyllent. Smør geitost og sitronmajones på brødet. Legg laks, salat, tomater og løk på brødet.
- 44. I en middels stor bolle, bland cayennepepper, kosher salt, paprika, svart pepper, hvitløk, løkpulver, gumbo file og krydder til krabbekoking.
- 55. I en middels stor bolle, bland geitost, majones, sitronsaft, persille, salt og nykvernet svart pepper etter smak.