
Fyllet kyllingbryst
oppskrift på fylt kyllingbryst som er enkel å lage, smakfull og perfekt for en middag. lær hvordan du fyller og steker kyllingbrystet for beste resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
- 22. For å lage fyllet: Varm opp oljen i en middels stor stekepanne på høy varme og surr spinaten til den faller sammen, ca. 3 minutter.
- 33. Tøm spinaten for væske, klem den tørr, og finhakk den. Bland ricotta, hakket spinat, Asiago og muskatnøtt. Krydre blandingen med salt og pepper.
- 44. For å lage kyllingen: Legg kyllingbrystene med skinnsiden ned på et skjærebrett, med innmaten brettet tilbake. Legg 2 ss av fyllet midt på brystet, og brett innmaten over for å lukke. Plasser de fylte kyllingbrystene med skinnsiden opp i en ildfast form.
- 55. Bland smøret med hvitløk, urter, salt og pepper. Gni smørblandingen over kyllingen. Sett i kjøleskapet i minst 15 minutter, til smøret stivner. Stek i ovnen i 25 minutter. La hvile i 5 minutter ved romtemperatur før servering. Skjær kyllingbrystene i skiver og server med stekesjyen.