
Ristet smørbrød
Lær hvordan du lager deilige toastede smørbrød med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask frokost eller lunsj, med sprø skorpe og smeltet ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1 baguette fransk baguette
- 1 hvitløksfedd, skrelt
- 1 liten tomat, delt i to
- 1/2 lenke krydret chorizo-pølse, tynne skiver
- 1/2 lenke søt chorizo-pølse, tynne skiver
- 50 gram Serranoskinke, tynne skiver
- 1/2 kopp ekstra jomfrolivolje
Fremgangsmåte
- 1Forbered en grill eller varm opp en grillpanne. Del brødet i to på langs og skjær det i 5 cm store rektangler. Rist brødet på den varme grillen eller grillpannen. Pensle hver skive med hvitløksfeddet, deretter med den halve tomaten. Topp med enten chorizo-pølse eller Serranoskinke. Drypp over olivenolje. Fortsett med resten av ristetene og kjøttene. Server et utvalg av åpne smørbrød i romtemperatur.