Ristet smørbrød

Ristet smørbrød

Lær hvordan du lager deilige toastede smørbrød med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask frokost eller lunsj, med sprø skorpe og smeltet ost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1 baguette fransk baguette
  • 1 hvitløksfedd, skrelt
  • 1 liten tomat, delt i to
  • 1/2 lenke krydret chorizo-pølse, tynne skiver
  • 1/2 lenke søt chorizo-pølse, tynne skiver
  • 50 gram Serranoskinke, tynne skiver
  • 1/2 kopp ekstra jomfrolivolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered en grill eller varm opp en grillpanne. Del brødet i to på langs og skjær det i 5 cm store rektangler. Rist brødet på den varme grillen eller grillpannen. Pensle hver skive med hvitløksfeddet, deretter med den halve tomaten. Topp med enten chorizo-pølse eller Serranoskinke. Drypp over olivenolje. Fortsett med resten av ristetene og kjøttene. Server et utvalg av åpne smørbrød i romtemperatur.