Hello Fresh Mobile Banner
Ristet søtpotet- og vårløksalat

Ristet søtpotet- og vårløksalat

oppskrift på en smakfull ovnsbakt søtpotet- og vårløksalat som passer perfekt som forrett eller lett måltid, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 mellomstore søtpoteter (ca. 450 gram hver)
  • 1 bunt grønn løk (hvit løk og 7,5 cm av det grønne)
  • 1/2 kopp olivenolje, pluss litt ekstra til å pensle søtpotetene og den grønne løken
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/4 kopp eplecidereddik
  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 1 spiseskje honning
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp grovhakket flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Pensle potetene og den grønne løken med olivenolje. Rist potetene til de er møre. Rist den grønne løken til den er myk. Når de er avkjølt nok til å håndtere, skjær potetene i 2,5 cm store terninger og finhakk den grønne løken.
  3. 3I en stor bolle, visp sammen den resterende halve desiliteren olivenolje, sennepen, eddikene og honningen, og smak til med salt og pepper. Tilsett potetene, den grønne løken og persillen, og bland godt slik at potetene er dekket av dressingen. Smak til med mer salt og pepper etter behov.