
Biff-tacos
Lær hvordan du lager deilige beef tacos med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos med familie og venner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss olivenolje
- 1/2 gul løk, hakket
- 900 gram kjøttdeig av storfe
- 1/2 ts chilipulver
- 1/2 ts spisskummen
- 1/2 ts paprika
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts nykvernet svart pepper
- 1/4 ts knust rød pepper
- 20 fajitastørrelse mel tortillas
- 18 harde tacoskall
- 450 gram Cheddar-Jack ost, revet
- 15 Roma-tomater, hakket
- 1 hode grønn salat, strimlet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 3For storfefyllet: I en stekepanne over middels høy varme, tilsett olivenolje og løk. Kok til løken begynner å mykne, og tilsett deretter karbonadedeigen. Stek kjøttet til det er helt brunt, og sil av fettet. Tilsett chilipulver, spisskummen, paprika, salt, svart pepper og knust rød pepper, og rør godt. Tilsett 1/2 kopp varmt vann og rør igjen. Skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter.
- 4For tilbehøret: I mellomtiden, pakk mel-tortillene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 20 til 25 minutter. Rett før servering, rist opp tacoskjellene i ovnen i henhold til pakkeinstruksjonene.
- 5Server med revet ost, hakkede tomater og strimlet salat.