Hello Fresh Mobile Banner
Biff-tacos

Biff-tacos

Lær hvordan du lager deilige beef tacos med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos med familie og venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1/2 gul løk, hakket
  • 900 gram kjøttdeig av storfe
  • 1/2 ts chilipulver
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1/2 ts paprika
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts nykvernet svart pepper
  • 1/4 ts knust rød pepper
  • 20 fajitastørrelse mel tortillas
  • 18 harde tacoskall
  • 450 gram Cheddar-Jack ost, revet
  • 15 Roma-tomater, hakket
  • 1 hode grønn salat, strimlet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  3. 3For storfefyllet: I en stekepanne over middels høy varme, tilsett olivenolje og løk. Kok til løken begynner å mykne, og tilsett deretter karbonadedeigen. Stek kjøttet til det er helt brunt, og sil av fettet. Tilsett chilipulver, spisskummen, paprika, salt, svart pepper og knust rød pepper, og rør godt. Tilsett 1/2 kopp varmt vann og rør igjen. Skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter.
  4. 4For tilbehøret: I mellomtiden, pakk mel-tortillene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 20 til 25 minutter. Rett før servering, rist opp tacoskjellene i ovnen i henhold til pakkeinstruksjonene.
  5. 5Server med revet ost, hakkede tomater og strimlet salat.