Hello Fresh Mobile Banner
Ricottakake

Ricottakake

Lær hvordan du lager en deilig ricotta cheesecake med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til enhver anledning. Enkel og rask å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 pund ricottaost
  • 2/3 kopp sukker
  • 6 store egg
  • 1/4 kopp pluss 1 spiseskje hvetemel
  • 1 spiseskje appelsinskall
  • 1 teskje appelsinlikør, for eksempel Grand Marnier
  • 1 teskje vaniljepulver
  • 1/8 teskje salt
  • En klype malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius. I en stor bolle, bland ricottaen til den er glatt. Pisk deretter inn sukker og mel. Deretter piskes eggene inn ett om gangen. Avslutt med å tilsette appelsinskall, likør, vanilje, salt og kanel. Når alt er godt blandet, hell røren i en smurt springform. Stek til den er fast og gyllen, ca. 1 time og 15 minutter.
  2. 2Ta ut kaken og la den avkjøle i 30 minutter før den settes i kjøleskapet. Del i 9 til 16 skiver.