Ingefær- og honnglasert gulrot

Ingefær- og honnglasert gulrot

oppskrift på ingefær honning-glaserte gulrøtter, perfekte som tilbehør til alle måltider. enkel å lage, sunn og velsmakende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer smør
  • 2. 2. 1 spiseskje finhakket ingefær
  • 3. 3. 2 spiseskjeer honning
  • 4. 4. 4 gulrøtter, skrellet og tynne skiver
  • 5. 5. 1/4 kopp vann
  • 6. 6. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele smelter du smør og rører inn ingefær. Tilsett honning og rør for å løse den opp. Bland inn gulrøttene og vend dem godt i smøret. Hell i vannet og dekk til for å dampe. Rør av og til og kok i 8 minutter eller til de er møre. Smak til med krydder.