
Biff Calvdos
lær hvordan du lager beef calvdos, en smakfull og enkel kjøttrett. perfekte ingredienser og steg-for-steg guide for en vellykket middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en 3-liters panne, varm opp smør og olje. Stek storfekjøttet, løk, koriander, pepper, sukker, laurbærblader, salt og spisskummen i omtrent 10 minutter på middels varme, med jevne mellomrom og røring.
- 22. Tilsett kokosmelk. Forsiktig hell i Calvados, dekk til med lokk, og kok i 45 minutter eller til storfekjøttet er mørt. Væsken skal nesten ha fordampet, og igjen skal det være en tykk saus som dekker storfekjøttet.
- 33. Tilsett de skivede eplene, dekk til og kok i 5 minutter.
- 44. For å servere, plasser retten på et stort fat, og server med et glass Calvados.