Hello Fresh Mobile Banner
Svinekjøtt stekt i ovn med honning-sennep Dijon

Svinekjøtt stekt i ovn med honning-sennep Dijon

prøv denne deilige oppskriften på herb roastet svin med honning dijon sennep, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund svinefilet
  • 1/2 kopp honning Dijon-sennep, delt (anbefalt: French's)
  • 3 spiseskjeer fines urter (anbefalt: Spice Islands)
  • 1/2 kopp økologisk kyllingbuljong (anbefalt: Swanson)
  • 1 kopp frosne perle-løkker (anbefalt: C and W)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 2Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie og spray det med olivenolje-kokospray; sett til side.
  3. 3Skyll svinenyen under kaldt vann og tørk den forsiktig med papirhåndklær.
  4. 4Del den i 4 porsjoner.
  5. 5Bruk en pensel til å påføre 1/4 kopp sennep på svinenyen.
  6. 6Strø de fire kjøttstykkene med 2 spiseskjeer av urtene.
  7. 7Legg dem på det forberedte stekebrettet.
  8. 8Stek i den forvarmede ovnen i 18 til 20 minutter.
  9. 9I en liten kjele over middels varme, kombiner kyllingkraft og perleløk.
  10. 10Reduser væsken til halvparten, og tilsett resten av sennepen (1/4 kopp) og 1 spiseskje med fines urter.
  11. 11Varm opp grundig.
  12. 12Server de stekte svinenyene varme sammen med løk og saus.