
Svinekjøtt stekt i ovn med honning-sennep Dijon
prøv denne deilige oppskriften på herb roastet svin med honning dijon sennep, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund svinefilet
- 1/2 kopp honning Dijon-sennep, delt (anbefalt: French's)
- 3 spiseskjeer fines urter (anbefalt: Spice Islands)
- 1/2 kopp økologisk kyllingbuljong (anbefalt: Swanson)
- 1 kopp frosne perle-løkker (anbefalt: C and W)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
- 2Dekk et stekebrett med aluminiumsfolie og spray det med olivenolje-kokospray; sett til side.
- 3Skyll svinenyen under kaldt vann og tørk den forsiktig med papirhåndklær.
- 4Del den i 4 porsjoner.
- 5Bruk en pensel til å påføre 1/4 kopp sennep på svinenyen.
- 6Strø de fire kjøttstykkene med 2 spiseskjeer av urtene.
- 7Legg dem på det forberedte stekebrettet.
- 8Stek i den forvarmede ovnen i 18 til 20 minutter.
- 9I en liten kjele over middels varme, kombiner kyllingkraft og perleløk.
- 10Reduser væsken til halvparten, og tilsett resten av sennepen (1/4 kopp) og 1 spiseskje med fines urter.
- 11Varm opp grundig.
- 12Server de stekte svinenyene varme sammen med løk og saus.