Hello Fresh Mobile Banner
Mosede Yukon Gold-poteter med kulturmelk

Mosede Yukon Gold-poteter med kulturmelk

oppskrift på kremete mosede Yukon Gold-poteter med kulturmelk, perfekt som tilbehør til enhver middag. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund Yukon Gold-poteter
  • 3/4 kopp kulturmelk, romtemperert
  • 3/4 kopp lettmelk (1 %), romtemperert
  • 3 spiseskjeer modnet geitost, smuldret (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell en tynn stripe rundt midten av hver potet. Legg potetene i kokende vann slik at de dekkes. Kok til de er veldig møre (tiden vil variere avhengig av størrelsen på potetene). Når potetene er ferdige, ta dem opp av vannet, og hold hver potet i hver ende med et håndkle. Skrell av skinnet. Mos potetene med en potetmoser eller en potetpresse. Hell av vannet fra kjelen der potetene ble kokt, sett kjelen på svak varme og tilsett de moste potetene.
  2. 2Mens potetene varmes opp og tørker, bland de to melksortene i en kjele over svak varme. Varm opp i omtrent ett minutt.
  3. 3Tilsett mesteparten av den blandede melken i de moste potetene. Pisk raskt med en visp. Tilsett mer melk hvis du ønsker en tynnere konsistens. Krydre med salt og pepper etter smak. Hvis du bruker geitost, rør den forsiktig inn med en gaffel. Server umiddelbart.