Hello Fresh Mobile Banner
Kylling- og brokkolirabbersommeruller

Kylling- og brokkolirabbersommeruller

Lær hvordan du lager friske og smakfulle sommeroller med kylling og brokkoli rabe. Perfekt for sommermåltider og sunn snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Canolaolje til steking
  • Kosher salt
  • 1 bunt brokkolirabe
  • Olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, knust og hakket
  • 1 spiseskje Calabriansk chilipasta eller 1 chili hakket
  • 450 gram kyllingkjøttdeig
  • 1/4 kopp revet Parmesan
  • 16 våruller-omslag
  • 1 egg, vispet med 1 spiseskje vann
  • Dipsaus, oppskrift følger
  • 1/2 kopp gresk yoghurt
  • 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • Kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en høyt sidet kjele med omtrent halvfullt kanololje til 175 grader Celsius. Kok opp en stor kjele med saltet vann.
  2. 2Klipp av endene på brokkoli rabe og blancher den i det kokende vannet. Sil godt av.
  3. 3Smør en stor stekepanne med nok olivenolje til å dekke bunnen. Ha hvitløken i pannen og varm opp på middels varme. Når hvitløken begynner å dufte, tilsett chilipasta og kok i ytterligere ett minutt.
  4. 4Mens hvitløken og chilien koker, finhakk brokkoli raben, og tilsett den i pannen. Kok i et par minutter for å la smakene blande seg. Krydre med salt. Ta av varmen og la det avkjøle.
  5. 5Bland den malte kyllingen og Parmesan godt i en bolle, og strø over salt. Rør inn den avkjølte brokkoli raben.
  6. 6For å lage eggrullene, legg vårrullarkene flatt på arbeidsflaten med en diamantform, slik at ett hjørne peker mot deg. Pensle litt eggeplomme rundt det øverste hjørnet og langs kantene på arket. Legg en stripe av fyllet i den nederste tredjedelen av arket, i en horisontal logg, og la det være en 2,5 cm (1 tomme) åpning på hver side. Brett det nederste hjørnet over fyllet; brett inn sidene som en konvolutt, og rull helt opp til toppen. Legg eggrullene på et bakepapirkledd stekebrett til de skal friteres.
  7. 7Friter eggrullene i oljen til de er gyldne og sprø. Ta dem opp og la dem renne av på et kjøkkenpapir. Plasser eggrullene på et fat og server med dippesausen.
  8. 8Bland yoghurt, sennep og eddik i en liten bolle. Krydre med salt.