
En enkel ostebrett
oppskrift på en enkel og smakfull ostebord. perfekt til fest eller sammenkomst, krever minimal forberedelse og imponerer gjestene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 fikengresskar
- 2. 1 til 2 buntinger grønne druer
- 3. ½ rund Brie, for eksempel Tremblaye
- 4. Skive av modnet skarp Cheddar
- 5. 225 gram geitost, romtemperert
- 6. Friske timianstilker
- 7. God olivenolje
- 8. 1 skive blåmuggost, for eksempel Roquefort
- 9. Tørkede aprikoser
- 10. Ferske figener
- 11. 1 pakke tørkede fruktkjeks, for eksempel Rustic Stekry
- 12. 1 pakke vannkjeks, for eksempel Carr's
Fremgangsmåte
- 1Ordne fikenbladene på et rundt fat. Plasser drueklasen i midten, og rundt den legger du Brie, Cheddar og geitost. Strø over timianblader og legg en kvist timian på geitosten. Drypp med olivenolje. Tilsett blåmuggost i ostefatet, og pynt med aprikoser, fiken og kjeks på en kunstferdig måte blant ostene.