Hello Fresh Mobile Banner
Avokado og ristet mais med ovnsbakte paprika, vannkresse og bringebærchampagnesennep

Avokado og ristet mais med ovnsbakte paprika, vannkresse og bringebærchampagnesennep

en frisk og smakfull forrett med avokado, blisteret mais, ovnsbakte paprika, vannkresse og bringebærlammesenneg. perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 avokadoer
  • 1 fersk maiskolbe
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 liten rød paprika, små terninger
  • 1 pint bringebær
  • 1/2 kopp Champagne
  • 1 kopp rapsolje
  • 1/2 teskje olivenolje
  • 1/2 bunt fersk mynte
  • 2 bunt(er) vannkresse
  • 6 tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell og skjær avokadene i store terninger og sett til side. Fjern maisen fra kolben og woksteg den i vegetabilsk olje i en veldig varm wok til maisen blir svart. La maisen avkjøle, og bland den deretter med avokadokubene og de grillede paprikaene.
  2. 2For å lage vinaigretten, bland alle ingrediensene i en blender og kjør til det er godt blandet.
  3. 3Tilsett vinaigretten i vannkress og vend det forsiktig sammen.
  4. 4For å servere, legg vannkresssalaten midt på tallerkenen, topp med avokadoblandingen og pynt med de hakkede tomatene.