
BBQ-rekerpizza med løk, bacon og Jack-ost, blåmuggost-kålsalat
oppskrift på smakfull bbq shrimp pizza med løk, bacon og en kremet blå ost coleslaw. perfekt for en sommermiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund ferdigkjøpt eller frossen pizzadeig eller brøddeig, tint i henhold til pakningsanvisningene hvis frossen
- 1 kopp ferdiglaget BBQ-saus
- 1/2 kopp tynne skiver av rød løk
- 8 kokte reker, kuttet i 1/2-tommers biter
- 4 skiver kalkunbacon, kokt til sprø og smuldret
- 1/2 kopp svarte oliven i skiver
- 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
- 1/2 kopp revet mozzarellaost
- 3 ss eplesidereddik
- 2 ss olivenolje
- 1 ts Dijon-sennep
- 1/2 kopp rosiner
- 1/4 kopp smuldret blåmuggost
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 pakke coleslaw-blanding
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Rull pizzadeigen ut til en stor rektangulær form, omtrent 35 x 25 centimeter.
- 3Fordel barbecue-saus over pizzaen, innenfor en halv centimeter fra kanten. Topp med løk, reker, bacon, oliven og begge oster. Stek i 10 til 12 minutter, til osten smelter og skorpen er gyllenbrun.
- 4I mellomtiden, i en liten bolle, visp sammen eplesidereddik, olivenolje og Dijon-sennep. Rør inn rosiner og smuldret blåmuggost. Krydre med salt og pepper, og vend det inn i den ferdige coleslawen i en stor bolle. Server sammen med pizzaen.