BBQ-rekerpizza med løk, bacon og Jack-ost, blåmuggost-kålsalat

BBQ-rekerpizza med løk, bacon og Jack-ost, blåmuggost-kålsalat

oppskrift på smakfull bbq shrimp pizza med løk, bacon og en kremet blå ost coleslaw. perfekt for en sommermiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund ferdigkjøpt eller frossen pizzadeig eller brøddeig, tint i henhold til pakningsanvisningene hvis frossen
  • 1 kopp ferdiglaget BBQ-saus
  • 1/2 kopp tynne skiver av rød løk
  • 8 kokte reker, kuttet i 1/2-tommers biter
  • 4 skiver kalkunbacon, kokt til sprø og smuldret
  • 1/2 kopp svarte oliven i skiver
  • 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost
  • 3 ss eplesidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts Dijon-sennep
  • 1/2 kopp rosiner
  • 1/4 kopp smuldret blåmuggost
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 pakke coleslaw-blanding

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Rull pizzadeigen ut til en stor rektangulær form, omtrent 35 x 25 centimeter.
  3. 3Fordel barbecue-saus over pizzaen, innenfor en halv centimeter fra kanten. Topp med løk, reker, bacon, oliven og begge oster. Stek i 10 til 12 minutter, til osten smelter og skorpen er gyllenbrun.
  4. 4I mellomtiden, i en liten bolle, visp sammen eplesidereddik, olivenolje og Dijon-sennep. Rør inn rosiner og smuldret blåmuggost. Krydre med salt og pepper, og vend det inn i den ferdige coleslawen i en stor bolle. Server sammen med pizzaen.