
Takk for en høstmiddag med ovnsbakte grønnsaker
oppskrift på deilige ovnsbakte grønnsaker perfekt for thanksgiving. enkel, smakfull og sunn tilbehørsrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 22. Skjær fenniklene i 6 båter hver, og skjær gjennom kjernen for å holde båtene intakte. Legg dem på et stekebrett.
- 33. Del potetene i to på langs og legg dem på brettet sammen med fenniklene. Drypp 3 spiseskjeer olivenolje over fenniklene og potetene, og strø deretter over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Vend godt med hendene.
- 44. Legg rosenkålene på et eget stekebrett og drypp over 3 spiseskjeer olivenolje. Strø over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper, og vend godt med hendene.
- 55. Stek grønnsakene i samme ovn i 35 til 40 minutter, til potetene er møre, og vend én gang underveis.
- 66. Bland grønnsakene i en stor serveringsskål, og strø over litt salt og pepper. Server varm.