
Fyllet London Broil
oppskrift på stuffed london broil – en saftig og smakfull hovedrett med fyll. perfekt for helgekosen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 90 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 skiver hvitt brød
- 1 kopp melk
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 liten løk, hakket
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 450 gram søt italiensk pølse, smuldret
- ¾ kopp pinjekjerner
- 1 pakke frossen spinat
- 1 teskje tørket oregano, tørket basilikum, tørket timian
- 1 spiseskje sterk peppersaus
- 900 gram London broil
- 1 kopp ferske urter (rosmarin, basilikum, merian)
- 3 Idaho-poteter
Fremgangsmåte
- 1Bløt opp brødet i melk. Forvarm en panne på høy varme, tilsett olivenolje og løk, og la det surre i 3 minutter. Tilsett hvitløk og la det koke i 1 minutt. Deretter tilsetter du pølse og pinjekjerner og lar det koke i 5 minutter. Klem ut saften fra brødet og spinaten, og tilsett i blandingen sammen med de tørre urtene. Krydre med hot saus og salt. Varm opp under omrøring for å blande godt og få inn brødet. Avkjøl på et stekebrett.
- 2Lag en lomme i London broil og fordel ferske urter inni. Fyll med den ovennevnte blandingen og fest med tannpirkere. Gni utsiden av London broil med hvitløk og olivenolje. Grill i 20 minutter, la det hvile i 20 minutter.
- 3Kok poteter i saltet vann i 20 minutter. Skjær dem i tykke skiver mens de er varme, og drypp over olivenolje. Strø over urter og krydre med salt og pepper. Grill i 15 minutter til de er brune.