Mediterranske krydrede agurkmedaljonger

Mediterranske krydrede agurkmedaljonger

Lær hvordan du lager deilige mediterranean spiced cucumber medallions, en frisk og smakfull forrett perfekt for sommermåltidet. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 unser geitost (chevre), romtemperert
  • 2. 1/4 kopp gresk yoghurt
  • 3. 1/4 rød paprika, uten frø og hakket, pluss 1/4 til pynt
  • 4. 1 sitron, revet skall
  • 5. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 1 teskje kosher-salt
  • 7. 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
  • 8. 1 teskje tørket middelhavsoregano
  • 9. 2 teskjeer hakkede mynteblader
  • 10. 1 engelsk agurk, skåret i 1/2 tomme runde skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Ha geitosten, yoghurt, 1/4 rød paprika, sitronskall, hvitløk, salt, pepper, oregano og mynte i en foodprocessor og kjør til en jevn puré.
  3. 3Overfør geitostblandingen til en lufttett plastpose og klipp et lite hull i hjørnet.
  4. 4Legg ut agurkskivene og klem litt av geitostblandingen ut av posen på hver skive.
  5. 5Skjær den resterende 1/4 av rød paprika i tynne skiver og pynt hver agurkskive med en skive av paprikaen.
  6. 6Anrett dem på et serveringsfat og server.