Sjokoladekake med iskrem

Sjokoladekake med iskrem

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekake med iskrem. Enkel oppskrift perfekt for sommerfest eller spesielle anledninger. Enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 18,25 oz. pakke Pillsbury® sjokoladekake
  • 2. 2 kopper (1 pint) kremfløte
  • 3. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 4. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 5. 3/4 kopp mini semi-søte sjokoladeknapper
  • 6. 1 til 2 spiseskjeer melk
  • 7. 1 (16 oz.) boks Pillsbury® sjokoladeglasur
  • 8. Rør med dekorasjonsglasur

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered og stek kaken etter pakningsanvisningen, bruk to 23 cm runde kakeformer.
  2. 22. KLE en 20 cm rund bakeform med plastfolie.
  3. 33. BLAND krem, søtet kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter. Pisk i 4 til 5 minutter med elektrisk mikser eller til myke topper dannes. Dekk til og frys i 1 ½ time eller til isen er delvis frosset. Vend forsiktig inn sjokoladestykker, hvis ønskelig. Skje isen over den forberedte formen. Dekk til og frys i minst 6 timer, eller til den er fast.
  4. 44. PLASSER ett kakebunn på serveringsfat. Vend iskremen ut av formen og legg den på kakebunnen; fjern plastfolien. Legg på det resterende kakebuntet.
  5. 55. Rør inn nok melk i frostingen til å oppnå en lett spredbar konsistens. Raskt fordel frostingen over hele kaken. Dekk løst med plastfolie. Frys til servering.
  6. 66. Ta kaken ut av fryseren 15 minutter før servering. Pynt etter ønske med ferdigkjøpte frostinger.