
Sjokoladekake med iskrem
Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekake med iskrem. Enkel oppskrift perfekt for sommerfest eller spesielle anledninger. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 18,25 oz. pakke Pillsbury® sjokoladekake
- 2. 2 kopper (1 pint) kremfløte
- 3. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 4. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 5. 3/4 kopp mini semi-søte sjokoladeknapper
- 6. 1 til 2 spiseskjeer melk
- 7. 1 (16 oz.) boks Pillsbury® sjokoladeglasur
- 8. Rør med dekorasjonsglasur
Fremgangsmåte
- 11. Forbered og stek kaken etter pakningsanvisningen, bruk to 23 cm runde kakeformer.
- 22. KLE en 20 cm rund bakeform med plastfolie.
- 33. BLAND krem, søtet kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter. Pisk i 4 til 5 minutter med elektrisk mikser eller til myke topper dannes. Dekk til og frys i 1 ½ time eller til isen er delvis frosset. Vend forsiktig inn sjokoladestykker, hvis ønskelig. Skje isen over den forberedte formen. Dekk til og frys i minst 6 timer, eller til den er fast.
- 44. PLASSER ett kakebunn på serveringsfat. Vend iskremen ut av formen og legg den på kakebunnen; fjern plastfolien. Legg på det resterende kakebuntet.
- 55. Rør inn nok melk i frostingen til å oppnå en lett spredbar konsistens. Raskt fordel frostingen over hele kaken. Dekk løst med plastfolie. Frys til servering.
- 66. Ta kaken ut av fryseren 15 minutter før servering. Pynt etter ønske med ferdigkjøpte frostinger.