Hello Fresh Mobile Banner
Krydret kjøttpatties med couscous

Krydret kjøttpatties med couscous

oppskrift på krydrede kjøttdeigpatties servert med myk couscous. enkel, smakfull og perfekt til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 gulrøtter, finrevet
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3 spiseskjeer hakkede tørkede aprikoser eller gyldne rosiner
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1 1/2 kopp couscous (ca. 280 gram)
  • 1/2 kopp naturell yoghurt
  • 1/4 kopp finhakket frisk koriander
  • 2 teskjeer sterk paprika
  • 680 gram storfekjøttdeig av chuck
  • 3 vårløk, finhakket
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1/4 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 2 kopper vann, halvparten av de revne gulrøttene, 2 spiseskjeer olivenolje, de tørkede aprikosene, 1/4 teskje salt og et par kverner pepper i en middels stor kjele, og la det koke opp. Tilsett couscousen; dekk til og ta av varmen. Sett til side til det skal serveres.
  2. 2I mellomtiden blander du yoghurt, halvparten av korianderen, 1 teskje paprika og en stor klype salt i en liten bolle; sett til side.
  3. 3Bland det malt storfekjøttet, vårløk, spisskummen, kanel, 1 teskje salt, den resterende revne gulroten og 1 teskje paprika i en stor bolle. Bland med hendene til det er akkurat kombinert. Form til fire ovaler som er ca. 3/4 tommer tykke.
  4. 4Varm opp den resterende spiseskjeen olivenolje i en stor non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg i pattiene og stek til de er brune, ca. 4–5 minutter på hver side for medium sjeldent. Rør forsiktig i couscousen med en gaffel og bland inn den resterende korianderen. Server pattiene med couscousen og yoghurtsausen.
  5. 5Fotograf: Ryan Dausch