Hello Fresh Mobile Banner
Perfekt porterhouse-biff med urtesmør

Perfekt porterhouse-biff med urtesmør

Lær hvordan du lager en saftig porterhouse steak med smakfull urtesmør. En enkel oppskrift som garanterer perfekt resultat hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp olivenolje
  • 3 spiseskjeer kosher-salt
  • 2 spiseskjeer malt koriander
  • 2 spiseskjeer søt paprika
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1 1/2 teskje løkpulver
  • 1 teskje tørket oregano
  • 8 fedd hvitløk, knust
  • Seks porterhouse-biffer på 5 cm tykkelse (2 pund hver)
  • Urtesmør, oppskrift følger
  • 2 staver (8 unser) saltet smør, romtemperert
  • 1/4 kopp skivede gressløk
  • 1/4 kopp finhakket frisk persille
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen olivenolje, salt, koriander, paprika, svart pepper, løkpulver, oregano og hvitløk. Gni inn steaksene på begge sider med krydderblandingen, og la dem hvile i romtemperatur i 30 minutter.
  2. 2Forbered en grill til middels høy varme. Grill steaksene til den indre temperaturen når 125 grader Fahrenheit på et hurtigtermometer, for medium rare, i 8 til 10 minutter på hver side. Ta steaksene av grillen, legg på hver 1 til 2 spiseskjeer av Herb Smør, og la dem hvile i 5 til 10 minutter.
  3. 3Skjær kjøttet løs fra hver side av benet, og skjær det på tvers av fibrene i strimler. Anrett rundt benet, og topp med mer Herb Smør før servering.
  4. 4I en stor bolle, bland smøret, gressløken, persillen, Worcestershire-sausen, salt og pepper til det er helt blandet. Bruk det umiddelbart, eller pakk det inn i en sylinder av plastfolie og oppbevar i kjøleskapet i opptil en måned.