Hello Fresh Mobile Banner
Brick Burger

Brick Burger

Lær hvordan du lager the brick burger med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund (2 staver) usaltet smør, romtemperert
  • 2 spiseskjeer ristet hvitløkspuré, oppskrift følger
  • 1/2 teskje kosher salt
  • 3 eller 4 runder nykvernet svart pepper
  • 1 kopp majones
  • 1/4 kopp ristet hvitløkspuré, oppskrift følger
  • 1 teskje gul sennep
  • 4 dråper Worcestershire-saus
  • 1/4 teskje kosher salt
  • 4 runder nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer søt sylteagurk relish
  • 1/4 kopp hakkede, avrentede hermetiske paprika
  • 1 1/2 pund kjøttdeig (80 prosent magert)
  • 1 teskje kosher salt
  • 5 eller 6 runder nykvernet svart pepper
  • 4 surdeigsbrød
  • 1 stor kosher dill-agurk, tynne skiver
  • 1/4 søt løk, tynne skiver
  • 8 skiver sveitsisk ost
  • 1/2 pund skivet delikatesse-skinke
  • 1 stor tomat, tynne skiver
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 teskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1/2 teskje kosher salt
  • 4 eller 5 runder nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: Tunge aluminiumsfolie; 2 steiner.
  2. 2Til den rørte hvitløkssmøren:
  3. 3Bland alle ingrediensene i en bolle til de er jevnt fordelt.
  4. 4Smelt 3 spiseskjeer av den rørte hvitløkssmøren og sett til side til burgerne. Resten av den rørte hvitløkssmøren kan oppbevares i kjøleskapet i 3 til 5 dager.
  5. 5Til donkey-sausen:
  6. 6Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle og rør til det er glatt.
  7. 7Sett til side 4 spiseskjeer av donkey-sausen til burgerne. Resten av sausen kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 6 dager.
  8. 8Til donkey-burgerne:
  9. 9Bland sylteagurk og hakkede pimientos i en liten bolle. Sett til side.
  10. 10Forvarm grillen til høy varme. Form kjøttdeigen til fire 170 grams store burgerpatties, ca. 10 cm i diameter. Krydre pattiene med salt og pepper på begge sider. Grill pattiene i 4 til 5 minutter, til de har en fin brent overflate og blod begynner å komme til overflaten. Snu og kok i 3 minutter på den andre siden. Ta burgerne av grillen og la dem avkjøle litt.
  11. 11Pensle lett på de skårne sidene av burgerbrødene med den smeltede hvitløkssmøren. Rist brødene på grillen til de er gylne og sprø, ca. 45 sekunder per side. Sett til side.
  12. 12Skru ned grillens varme til middels.
  13. 13For å montere burgerne, smør lett 1 ss donkey-saus på den skårne siden av hvert brød. Legg en skive salat på bunnen, deretter 3 sylteagurkskiver og 1 eller 2 løkskiver. Topp med burgeren, 1 ts relish, 2 skiver sveitsisk ost, litt skinke og 2 tomatskiver. Legg på den