Crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico-glaze

Crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico-glaze

Lær hvordan du lager deilige crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico glasur. Perfekt for forrett eller tapas.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 brød av italiensk eller fransk type, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • 2. Olivenolje
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 4 plommetomater, skåret i tykke skiver
  • 5. Rapsolje
  • 6. 1 kopp mascarpone
  • 7. 1 bunt vårløk, grillet og skåret i bitestore biter
  • 8. 2 kopper balsamicoeddik, redusert til glasur med litt honning

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm grillen til høy varme.
  3. 33. Pensle brødet med olivenolje og strø over salt og pepper etter smak. Legg det på grillen og kok til det er lett ristet.
  4. 44. Pensle tomatene med rapsolje og grill til de er lett forkullede. Ta dem av grillen og hakk dem grovt.
  5. 55. Ta brødet av grillen og smør skivene med mascarpone. Krydre med salt og pepper etter smak.
  6. 66. Legg brødet tilbake på grillen over indirekte varme for å varme osten.
  7. 77. Ta crostiniene av grillen og legg dem på et serveringsfat. Topp med tomatene og vårløk.
  8. 88. Drypp over balsamico-glaze, strø over mer salt og pepper etter smak, og server.