
Jalapeño- og lime-øyershotter
oppskrift på jalapeno lime oyster shooters – en spennende forrett med frisk lime, krydret jalapeno og fersk østers. perfekt for sommerarrangementer og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp limejuice
- 2. 1/2 kopp vann
- 3. 1 teskje sukker
- 4. 1 teskje salt
- 5. 2 jalapeñopepper, fjernet frø og finhakket
- 6. 12 østers, åpnet
- 7. 1/2 rød paprika, finhakket, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Ha limejuice, vann, sukker, salt og hakkede jalapeños i en 20 x 20 cm metallkakeform og rør til sukkeret og saltet er oppløst. Sett formen i fryseren og rør i den med en gaffel hver halve time for å bryte opp iskrystallene. Etter 3 til 4 timer, avhengig av fryseren din, vil formen være fylt med jalapeñois. Mens dette pågår, kan du sette shotglassene i fryseren.
- 22. For å servere, fyll et shotglass nesten opp til kanten med jalapeñois, legg en østers oppi, og pynt med litt hakket rød paprika.