
Pappa al Pomodoro
Lær hvordan du lager pappa al pomodoro, en klassisk italiensk tomatsuppe med brød. Perfekt for en rask og smakfull middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
- 1/2 middels stor løk, hakket
- 2 purre, middels størrelse, skivet
- 1/2 teskje hakket hvitløk
- 1/2 spiseskje knust rød pepper
- Salt
- 3 kopper tørr, uten skorpe, italiensk brød
- 2 kopper kyllingkraft
- 2 kopper av beste kvalitet italienske hakkede tomater
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en kjele på lav varme. Tilsett løk, purre, hvitløk, rød paprika og salt. Dekk til og la det koke til det er mykt, men før det karamelliserer. Fjern lokket. Tilsett tørt brød. Vent til brødet har absorbert all oljen, og tilsett deretter kraften. Vent til kraften er absorbert, og tilsett deretter hermetiske tomater. La det koke i 15 minutter til det er redusert, men ikke tørt. Sjekk krydderet.