
Plum Caprese-salat
oppskrift på en frisk og smakfull plum caprese salat, perfekt for sommerdager. enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 ss champagneeddik
- 2. 1 ts hvit balsamicoeddik
- 3. Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 4. 3 ss olivenolje
- 5. 680 g heirloom-tomater, i ulike farger, delt i båter
- 6. 3 modne plommer, delt i båter
- 7. 225 g burrataost
- 8. 1/4 kopp ferske basilikumblader, tynne skiver
- 9. 10 ferske mynteblader, tynne skiver
- 10. Havsaltflak, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen champagneeddik, hvit balsamicoeddik og en klype kosher salt. Hell olivenoljen i eddikblandingen i en tynn stråle, mens du visper; sett til side.
- 22. Anrett tomatene og plommene på et serveringsfat, og veksle mellom tomater og plommer. Riv burrataen over toppen. Strø basilikum og mynte over salaten, og drypp deretter vinaigretten over. Avslutt med en klype havsalt og litt pepper; server.