
Bloody Mary-tomater
oppskrift på bloody mary tomatoes, en smakfull og enkel drikk for sommeren. perfekt som forrett eller drink til fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 kopp vodka
- 2 spiseskjeer hot saus, for eksempel Frank's
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 pint cherrytomater
- Nykvernet svart pepper
- Sellerisalt, til krydder
Fremgangsmåte
- 1Bland vodka, hot saus og Worcestershire i et glasskrukke. Stikk et par hull i hver cherrytomat med en tannpirker, og tre deretter en tannpirker gjennom midten av hver. Legg de tannpirker-innstikkede tomatene i vodka-blandingen og la det trekke i minst 2 timer, helst over natten.
- 2Sil av innholdet i glasskrukken og dryss tomatene med pepper og sellerisalt. Server umiddelbart!