Hello Fresh Mobile Banner
Dypstekt camembert

Dypstekt camembert

Lær hvordan du lager deilig deep-fried camembert med sprø skorpe. Perfekt for en smakfull forrett eller snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 stykker Camembert på 4 unser
  • 1 trøffel på 1 ½ unser, valgfritt, tynne skiver
  • 2 kopper mel
  • 4 egg
  • 2 kopper brødsmuler
  • 1 kopp finhakket finhakket valnøtt
  • 3 kvart liter vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Pakk Camemberten inn i plastfolie og legg den i fryseren i 1 time.
  2. 2Fjern plastfolien og bruk en kniv til å skjære osten i to horisontale lag, slik at du får to runde lag som en kake, til bruk som lag.
  3. 3Hvis du bruker trøfler, legg trøffelskivene på den ene halvdelen, litt overlappende, til den er dekket. Legg den andre halvdelen av Camemberten oppå og trykk godt sammen. Gjenta med den andre Camemberten. Hvis du ikke bruker trøfler, kan du erstatte dem med moste bær eller andre sopp.
  4. 4Panér osten først ved å dyppe den i mel, egg og brødsmuler blandet med finhakkede valnøtter. Gjenta denne prosessen to ganger for å sikre at osten er godt dekket, slik at den ikke lekker ut på sidene.
  5. 5Varm opp olje i en frityrgryte eller stor kjele til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) og fritér osten til den er gyllenbrun.
  6. 6For å servere, skjær osten i skiver og anrett på et fat sammen med frukt.