Hot OpenFace Roast Beef Sandwiches

Hot OpenFace Roast Beef Sandwiches

Lær hvordan du lager deilige hot openface roast beef sandwiches. Enkelt, raskt og perfekt for en smakfull lunsj eller middag. Prøv oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund røde poteter, stukket med en gaffel
  • 4 spiseskjeer usaltet smør
  • 3/4 til 1 kopp melk
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1/2 middels løk, skivet
  • 3 spiseskjeer hvetemel
  • 2 1/2 kopper lav-salt kyllingkraft
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 4 tykke skiver surdeigsbrød
  • 3 spiseskjeer dijonsennep
  • 1 spiseskje ferdiglaget horseradish
  • 3/4 pund skivet stek
  • 1/2 bunt vannkresse, fjernet trevlete stilker
  • 1/4 kopp hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp potetene i mikrobølgeovnen på høy effekt til de er myke, ca. 20 minutter. Bruk en gaffel til å mose potetene i en bolle sammen med 2 spiseskjeer smør. Tilsett melken og mos; krydre med salt og pepper. Forvarm grillen.
  2. 2I mellomtiden smelter du de resterende 2 spiseskjeene smør i en stekepanne på høy varme. Tilsett løken og kok den til den er myk, ca. 4 minutter. Rør inn melet og kok det til det blir lett brunt. Visp gradvis inn kyllingkraften til det blir jevnt. Rør inn Worcestershire-sausen og la det småkoke til det tykner, ca. 3 minutter.
  3. 3Rist brødet under grillen, ca. 1 minutt. Smør på sennep og horseradish på skivene; legg dem på hver sin tallerken. Hell litt av sausen over brødet; topp med roastbiff, mer saus, vannkress og persille. Krydre med salt og pepper. Server smørbrødene sammen med potetene.
  4. 4Fotograf: Antonis Achiellos