
Hot OpenFace Roast Beef Sandwiches
Lær hvordan du lager deilige hot openface roast beef sandwiches. Enkelt, raskt og perfekt for en smakfull lunsj eller middag. Prøv oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund røde poteter, stukket med en gaffel
- 4 spiseskjeer usaltet smør
- 3/4 til 1 kopp melk
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1/2 middels løk, skivet
- 3 spiseskjeer hvetemel
- 2 1/2 kopper lav-salt kyllingkraft
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 4 tykke skiver surdeigsbrød
- 3 spiseskjeer dijonsennep
- 1 spiseskje ferdiglaget horseradish
- 3/4 pund skivet stek
- 1/2 bunt vannkresse, fjernet trevlete stilker
- 1/4 kopp hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Varm opp potetene i mikrobølgeovnen på høy effekt til de er myke, ca. 20 minutter. Bruk en gaffel til å mose potetene i en bolle sammen med 2 spiseskjeer smør. Tilsett melken og mos; krydre med salt og pepper. Forvarm grillen.
- 2I mellomtiden smelter du de resterende 2 spiseskjeene smør i en stekepanne på høy varme. Tilsett løken og kok den til den er myk, ca. 4 minutter. Rør inn melet og kok det til det blir lett brunt. Visp gradvis inn kyllingkraften til det blir jevnt. Rør inn Worcestershire-sausen og la det småkoke til det tykner, ca. 3 minutter.
- 3Rist brødet under grillen, ca. 1 minutt. Smør på sennep og horseradish på skivene; legg dem på hver sin tallerken. Hell litt av sausen over brødet; topp med roastbiff, mer saus, vannkress og persille. Krydre med salt og pepper. Server smørbrødene sammen med potetene.
- 4Fotograf: Antonis Achiellos